Vi utvecklar företag

Innovation

Vi utvecklar företag

Umia Innovation – regional närhet med lösningar för en global marknad

Vi är det konsultbolag som växer snabbast i norra Sverige. Vi kan de regionala förutsättningarna och har lösningar för en global marknad. Umia Innovation finns nära kunden med experter inom många specialistområden. Vi är runt 90 medarbetare som utgår från kontor i Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.

Se filmen om oss – hur vi förädlar helheten

Vad är det som skapar en framgångsrik verksamhet? Smarta IT-lösningar och den senaste tekniken i all ära. Det är trots allt människors förmåga att samarbeta och använda nya möjligheter effektivt som genererar resultat.

Utan stöd från effektiva processer och ett tydligt ledarskap faller även den smartaste tekniken. Allt hänger ihop, så enkelt och så svårt är det.

I filmen här intill berättar vi om Umia Innovations arbetssätt. Och om hur det är att jobba som konsult hos oss. Klicka igång filmen och häng med (18 min).

Se filmen om oss!
Vi berättar hur våra konsulter jobbar med företagsutveckling i den norra regionen (18 min)
.
Spetskunskap och erfarenhet

Hos Umia Innovation finns både spetskunskap och samlad erfarenhet från många års arbete i globala verksamheter, där det processorienterade arbetssättet genererat utveckling och framgång.

Detta blir en stark resurs för våra kunder. Vi arbetar med lokalt engagemang samt en passion för att se företag och organisationer växa och utvecklas.

Passion – Tillit – Lojalitet

Er specifika branschkunskap i samverkan med vår expertis inom processtyrning och ledarskap, blir ett kraftfullt verktyg för att ta nästa steg i en allt mer globaliserad och konkurrensutsatt miljö.

Umia Innovation står för passion, tillit och lojalitet. Vi tränar organisationens ledare och medarbetare med fokus på samarbete och resultat.

Effektivitet och arbetsglädje

Våra konsulter är experter inom en bred palett av specialistområden. Vi bistår aktivt i bygget av både detaljområden och hela verksamhetens processorientering. Det skapar effektivitet och arbetsglädje.

Verkstadsindustri – Gruvor – Medtech – Fordon – Skog – Energi – Gröna näringar

Vår drivkraft är att förmedla kunskap som leder till action och lönsam utveckling. Umia Innovation bidrar med specialister i många näringar och arbetar med kunder som bl.a: BAE Systems, Thermo Fisher, Komatsu, Cytiva, Northvolt, SCA, Holmen, Volvo, Ålö, Rototilt, Envigas, Boliden, Björkdalsgruvan, Gallac, APL, Zinkgruvan Mining, Renholmen, Wipro och Ursviken.

Se filmen om oss!
Vi berättar hur våra konsulter jobbar med företagsutveckling i den norra regionen (18 min)
.

Kontakta Innovation


Tjänster Innovation